maandag 24 september 2007

nog 3 weken vakantie

Heerlijk in ons eigen vertrouwde bedje geslapen. Gisteren bijna alle spullen van de boot mee naar huis genomen en dus staat de hal en tuinkamer vol. Vanochtend heeft Karin de eerste was alweer gedaan. Gelukkig hebben we nog 3 weken vakantie om ons voor te bereiden op de dagelijkse gang naar het werk.
Wij zijn een ervaring rijker en hebben elkaar weer wat beter leren kennen. Is na 25 jaar samenzijn blijkbaar toch mogelijk!
Langs deze weg willen we iedereen bedanken die gereageerd heeft op onze weblog. Ik vond het leuk om te doen en hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.
Hans bedankt voor het oppassen op ons huis en schoonmoe bedankt voor de opvang van Ayla.
Ook bedankt voor de SMSjes, het telefonisch contact en de email. Nooit geweten dat we jullie zo zouden missen.Genoeg sentimenteel gedoe. Na 455 uur varen, 2050 nautische mijlen, 84 sluizen, 78 verschillende havens, 286 motoruren en 2 logboeken verder gaan we weer sparen om dit over 5 jaar nog een keer te doen.

4 opmerkingen:

Karin & Willem zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

Welkom thuis!

Leuk om jullie verhalen te lezen. Ben ik daardoor ook nog een stukje op vakantie geweest.....


Groetjes,
Peter (tegenwoordig NT2)

Anoniem zei

Welkom thuis Karin en Willem,

Wat een geweldige reis hebben jullie achter de rug. We hebben het met veel plezier en soms herkenning gevolgd en zijn blij dat jullie weer heelhuids terug zijn. Nu wordt het lekker nagenieten van alles wat je hebt meegemaakt.

Groet, G3

Anoniem zei

Ik ben door dat fijne synchronisatieprogramma voor m'n mobiel en pc al jullie gegevens kwijt: GEEN ADRES, GEEN MOBIEL. sms me snel even Willem!!!